Over Proficio

Hard werk, dat moet beloond worden...

Proficio helpt talentvolle en ambitieuze ondernemers bij het realiseren van hun droombedrijf. Hardwerkende ondernemers verdienen het om succesvol te zijn, terwijl dit in de praktijk niet altijd het geval is. Door de droom en de visie van deze ondernemers te vertalen naar het juiste financieel model zetten wij jouw bedrijf op de juiste koers. 

Over Thomas

Op jonge leeftijd was het mijn doel om creatieve en gedreven ondernemers te helpen bij het managen van hun bedrijfoperaties om zo een gezond en succesvol bedrijf te bouwen. Tijdens het studeren ging ik enkele ondernemingsuitdagingen aan. Onder andere runde mijn aanstaande vrouw en ik tijdens de zomer een ramenwas franchise in Victoria, Canada.

Na het afstuderen stapte ik samen met mijn vader in een hippe start-up. Dit was mijn eerste praktische ervaring in het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsplannen en financiële modellen. In 2021 besloot ik dat het mijn missie was om andere ondernemers te helpen bij het verwezelijken van hun dromen en werd Proficio opgericht.

Ons
team

Thomas - profielfoto - square

Thomas Lantmeeters

Financieel expert en zaakvoerder

Petra Seurs - Proficio

Petra Seurs

Administratie-experte

Tarzan - Proficio

Tarzan

Happiness expert